Sinds 2015 kookt familie Van de Leur culinair op Big Green Egg. Restaurant Van de Leur is een duurzaam, innoverend en divers ‘BBQ’-restaurant met twee vestigingen; één in de Prinsesstaat in centrum van Den Haag en één op de Eendrachtsweg (bij de Witte de Withstraat) in het centrum van Rotterdam.
Zij serveren dagelijks een vers verrassingsmenu – van 4 tot 7 gangen – met verschillende tasting-gerechten.
Kom gerust eens kletsen met de Chef in het restaurant voor tips over de Big Green Egg.
Onder culinaire leiding van Chefkok Robert Lobensteijn wordt in het centrum van Den Haag – de Prinsestraat – het verrasingsmenu met tastingrechtjes bereid. Robert is al sinds 2015 chef bij de familie en gek op spelen met vuur op Big Green Egg in het duurzame restaurant.
Onderdeel van het restaurant is prijswinnende cocktailbar Bricks "Hooch & Brew".
Bartlomiej Nowak heeft als chef door de hele wereld gewerkt en inspiratie opgedaan. Onbekende kruiden, traditionele of juist innovatieve methodes zijn te ervaren in centrum Rotterdam in de gezellige Eendrachtsweg bij de Witte de Withstraat. Duurzaam restaurant met een innovatief verrassingsmenu (met tasting gerechtjes).
Net als Van de Leur ook professioneel aan de slag met de Big Green Egg? Wij staan klaar voor iedereen die op top niveau met een Big Green Egg aan de slag wilt. Neem contact op met Big Green Egg Professional voor professioneel advies en offertes op maat. Wij hebben onder meer ervaring met de vereisten voor luchtbehandeling en de impact van een Big Green Egg op een professionele keuken.