Wij zijn Veerle, Joëlle, Aris en Pim. Sinds 2014 gebruiken wij de Big Green Egg professioneel en wij leveren met veel plezier jouw nieuwe Big Green Egg.
Big Green Egg Kamadoq
Alleen originele Big Green Egg producten
Big Green Egg As pan Accessoires
Professionele goedgekeurde accessoires
Big Green Egg Installatieservice
Onderhoudservice Big Green Egg
Restaurant Van de Leur
Persoonlijke benadering met ervaring met en verstand van de Big Green Egg.
Big Green Egg Training Workshop
Aanvullende training en advies voor professioneel gebruik (gebruik Big Green Egg binnen, culinair koken, onderhoud, kwalitatief koken)

Sinds 2015 kookt familie Van de Leur culinair op Big Green Egg. Restaurant Van de Leur is een duurzaam, innoverend en divers ‘BBQ’-restaurant met twee vestigingen; één in de Prinsesstaat in centrum van Den Haag en één op de Eendrachtsweg (bij de Witte de Withstraat) in het centrum van Rotterdam.

Zij serveren dagelijks een vers verrassingsmenu – van 4 tot 7 gangen – met verschillende tasting-gerechten. 

Kom gerust eens kletsen met de Chef in het restaurant voor tips over de Big Green Egg.

About

Van de Leur Den Haag

Onder culinaire leiding van Chefkok Robert Lobensteijn wordt in het centrum van Den Haag – de Prinsestraat – het verrasingsmenu met tastingrechtjes bereid. Robert is al sinds 2015 chef bij de familie en gek op spelen met vuur op Big Green Egg in het duurzame restaurant.

Onderdeel van het restaurant is prijswinnende cocktailbar Bricks "Hooch & Brew".

Restaurant Den Haag

About

Van de Leur Rotterdam

Bartlomiej Nowak heeft als chef door de hele wereld gewerkt en inspiratie opgedaan. Onbekende kruiden, traditionele of juist innovatieve methodes zijn te ervaren in centrum Rotterdam in de gezellige Eendrachtsweg bij de Witte de Withstraat. Duurzaam restaurant met een innovatief verrassingsmenu (met tasting gerechtjes).

Restaurant Rotterdam

Van de Leur Logo AboutProfessioneel advies voor zakelijk gebruik?


Net als Van de Leur ook professioneel aan de slag met de Big Green Egg? Wij staan klaar voor iedereen die op top niveau met een Big Green Egg aan de slag wilt. Neem contact op met Big Green Egg Professional voor professioneel advies en offertes op maat. Wij hebben onder meer ervaring met de vereisten voor luchtbehandeling en de impact van een Big Green Egg op een professionele keuken. 

Afrekenen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

gdpr-image
Wij gebruiken cookies om onze website te laten functioneren. Gaat u hiermee akkoord? Data Protection Policy.
Lees meer