Big Green Egg Professional About
De Professionals achter Big Green Egg Professional zijn de eigenaren van Big Green Egg Restaurants Van de Leur (Den Haag en Rotterdam). Sinds 2014 koken zij in hun restaurants enkel met de Big Green Egg. Big Green Egg Professional kent zodoende alles van deze cookingtool.
Big Green Egg Kamadoq
Alleen originele Big Green Egg producten
Big Green Egg As pan Accessoires
Professionele goedgekeurde accessoires
Big Green Egg Installatieservice
Installatieservice beschikbaar
Restaurant Van de Leur
Standaard een Chefs Workshop of 150,- euro dinerbon bij aanschaf Big Green Egg.
Big Green Egg Training Workshop
Aanvullende training en advies voor professioneel gebruik (gebruik Big Green Egg binnen, culinair koken, onderhoud, kwalitatief koken)

Sinds 2015 kookt familie Van de Leur culinair op Big Green Egg. Restaurant Van de Leur is een duurzaam, innoverend en divers ‘BBQ’-restaurant met twee vestigingen; één in de Prinsesstaat in centrum van Den Haag en één op de Eendrachtsweg (bij de Witte de Withstraat) in het centrum van Rotterdam.

Zij serveren dagelijks een vers verrassingsmenu – van 4 tot 7 gangen – met verschillende tasting-gerechten. 

Bij  de aanschaf van een Big Green Egg is een professionele chefs workshop in Den Haag óf een diner ter waarde van 150,- euro bij Van de Leur Den Haag of Rotterdam inbegrepen.

About

Van de Leur Den Haag

Onder culinaire leiding van Chefkok Robert Lobensteijn wordt in het centrum van Den Haag – de Prinsestraat – het verrasingsmenu met tastingrechtjes bereid. Robert is al sinds 2015 chef bij de familie en gek op spelen met vuur op Big Green Egg in het duurzame restaurant.

Onderdeel van het restaurant is prijswinnende cocktailbar Bricks "Hooch & Brew".

www.restaurantvandeleur.nl

About

Van de Leur Rotterdam

Bartlomiej Nowak heeft als chef door de hele wereld gewerkt en inspiratie opgedaan. Onbekende kruiden, traditionele of juist innovatieve methodes zijn te ervaren in centrum Rotterdam in de gezellige Eendrachtsweg bij de Witte de Withstraat. Duurzaam restaurant met een innovatief verrassingsmenu (met tasting gerechtjes).

www.restaurantvandeleur.nl

Van de Leur Logo AboutProfessioneel advies voor zakelijk gebruik?


Net als Van de Leur ook professioneel aan de slag met de Big Green Egg? Wij staan klaar voor iedereen die op top niveau met een Big Green Egg aan de slag wilt. Neem contact op met Big Green Egg Professional voor professioneel advies en offertes op maat. Wij hebben onder meer ervaring met de vereisten voor luchtbehandeling en de impact van een Big Green Egg op een professionele keuken. 

Afrekenen