Big Green Egg Kamadoq

Big Green Egg Professional

Vaak gestelde vragen

1Wat is de levertijd?

Dit verschilt per product. Wij streven ernaar om al onze producten uiterlijk 24 uur na de bestelling verzonden te hebben. Mocht het langer duren zullen wij dit tijdig communiceren.

2Welke maat Big Green Egg?

In onze blog hierover lichten wij onze mening toe. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor advies passend bij uw specifieke situatie.

3Kan ik mijn Big Green Egg in termijnen betalen?

Jazeker! Met onze partner In3 is het mogelijk om de Big Green Egg in termijnen te betalen. Selecteer deze optie bij het afrekenen. Let op; er vind een automatische check plaats door In3 dus vul alle gegevens correct in.

4Wat zijn de betaalmogelijkheden?

De betalingsmethodes worden constant geupdate. Wij ondersteunen in elk geval de meest voorkomende methodes: iDeal, vooruit betaling, betaling achteraf, betaling in termijnen en creditcard.

5Vanaf welk bedrag is verzending gratis?

Wij brengen geen verzendkosten in rekening vanaf 99,- euro. Bij een lagere bestelling wordt 9,95 euro aan verzendkosten in rekening gebracht.

6Hoe werkt de Big Green Egg installatieservice?

Uw Big Green Egg en accessoires kunnen volledig door ons geïnstalleerd en afgesteld worden. Dat scheelt u stress, gedoe en dan weet u zeker dat de Egg goed in elkaar zit. De Professional zal niet weg gaan tot alles goed in elkaar zit en geeft direct een uitleg over het gebruik en onderhoud.

7Ik zoek een vervangend onderdeel, kan ik die bestellen?

Jazeker. Doordat er enorm veel kleinere en zeldzamere onderdelen bestaan van de Big Green Egg hebben wij deze niet standaard op de webshop staan. Wel kunnen wij alles leveren. Neem contact op met een exacte beschrijving van wat u zoekt en dan kan er direct een bestelling gedaan worden.

8Waar kan ik de Algemene Voorwaarden vinden?

Onze algemene voorwaarden zijn via deze link terug te vinden.

Afrekenen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

gdpr-image
Wij gebruiken cookies om onze website te laten functioneren. Gaat u hiermee akkoord? Data Protection Policy.
Lees meer